Chifteluţe din linte roşie

Postat de simonacallas in Mancaruri de legume
12 Mai 2014 | 13327 vizualizari

Lintea, un aliment bogat în fibre şi antioxidanţi, e o alegere potrivită pentru un meniu uşor, săţios şi uşor exotic :) Faraonii o preferau în meniu, în grădinile suspendate ale Babilonului se cultiva linte, grecii antici o consumau în mod curent.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.05.2014, 14:49
Fără ouă ar fi ideale pentru zilele de post.
la 12.05.2014, 14:50
MI-NU-NA-TE!!!!
la 12.05.2014, 14:52
preferatele mele
la 12.05.2014, 14:54
la 12.05.2014, 14:57
Ce chiftelute bune ai facut,fata draga!
la 12.05.2014, 14:59
Va multumesc mult E prima oara pentru noi cand mancam linte si ne-am indragostit de ea
la 12.05.2014, 15:01
daaaaaaa, uite ca am zis ca fac si nu am facut! fac maine )
la 12.05.2014, 15:01
Eu n-am papat inca, linte
Like pentru prezentare!
la 12.05.2014, 15:02
Simona, mie mi-a luat ani de cand mi-am propus sa o incerc si pana am incercat-o efectiv ) dar imi place
la 12.05.2014, 15:06
la 12.05.2014, 15:09
La Italieni este delicatese la Masa de Craciun
la 12.05.2014, 15:15
bune piftelutele
la 12.05.2014, 15:36
la 12.05.2014, 15:46
Zic pas..parol daca ma dau pe linte..
la 12.05.2014, 16:10
Va multumesc mult Cleme, stai p-aproape, ca vine si carnea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking