Ingrediente
- 1un piept de pui
- 50 g cascaval (daca vreti sa ramana mai "intreg" folositi cascaval afumat)
- 1 cana de pesmet
- 1 ou
- cateva fire de patrunjel verde
- ulei pentru prajit
- sare si piper
Mod de preparare
Patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt.
Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper.
Cascavalul se taie bucatele mici.
Se formeaza bile de carne, apoi se pune in mijloc cate o bucatica de cascaval si apoi se da forma finala a chiftelutei. Se trec prin pesmet si se prajesc in baie de ulei incins. Se scot pe prosop de hartie, pentru a scapa de surplusul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|