Chiftelute in sos de rosii

Postat de Dya in Porc
3 Mai 2014 | 4925 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 03.05.2014, 23:17
bun bun
la 03.05.2014, 23:18
Merci!
la 03.05.2014, 23:19
Imi plac mult si chiar nu am facut de mult timp Cum ar trebui prin excluderea operatiunilor de prajire sa mancam cat mai dietetic as incerca sa le fierb direct , oare cum ar iesi ?
la 03.05.2014, 23:21
Mihaela, eu am procedat astfel cu chiftelutele de pui ale Rebecai. Le-am fiert cam 5 minute (din momentul in care apa a inceput sa clocoteasca), separat le-am facut un sos cu iaurt (dar cu samntana ar fi si mai buuun ), si apoi, am dat totul la cuptor. Au iesit minunate!
la 03.05.2014, 23:23
la 03.05.2014, 23:24
Minunate! Nici eu nu le mai prajesc...le prepar, le pun direct in ulei la cuptor in tava, le las 30 de minute apoi le fac sosul si tot la cuptor le las sa stea pana sunt gatite complet...oricum le-ai prepara sunt senzationale si-mi amintesc de copilarie iar la sos era nelipsita foaia de dafin Mi-e dor
la 03.05.2014, 23:25
Alexandra, multumesc!
la 03.05.2014, 23:28
la 03.05.2014, 23:29
Imi amintesc Ruxy
la 04.05.2014, 05:51
la 04.05.2014, 06:47
la 04.05.2014, 07:58
Astea-s tare bune!
la 04.05.2014, 08:29
Va multumesc!
la 04.05.2014, 08:33
Imi plac mult!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking