Ingrediente
- 600 g tocata de porc
- o ceapa
- 5 catei de usturoi
- un ou
- 2 linguri pesmet
- sare
- piper
- marar
- faina pt.tavalit chiftelele
Mod de preparare
Punem carnea tocata intr-un bol. Adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, usturoiul pisat, pesmetul, oul, mararul, condimentam cu sare si piper si omogenizam. Formam bile potrivite ca marime, le tavalim prin faina ,le aplatizam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la foc mediu spre mare. Dupa cca 30 min.intoarcem chiftelele si le mai lasam pana se rumenesc frumos si pe cealalta parte Le servim ca atare sau cu diferite garnituri. Sunt bune si calde si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|