Chiftelute picante in sos, sub capac de piure de cartofi

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
6 Iul 2013 | 11284 vizualizari

Eu de obicei cand fac chiftelute, fac multe si mancam calde cu mustar, apoi la cele care raman fac un sos , insa de data asta am facut asa ca o budinca, cu piure de cartofi. Sunt foarte bune!

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 06.07.2013, 21:02
la 06.07.2013, 21:03
Rocsi, eu le mai fac separat, dar acum m-am gandit sa le imbin la cuptor si au iesit altfel.
la 06.07.2013, 21:04
Epurasha, chiar bune sunt!
la 06.07.2013, 21:06
Dya, buna ideea ta, uite aveam sos iutica in frigider., dar nu mi-a trecut prin cap sa il folosesc aici
la 06.07.2013, 21:07
mai ce bine arata
la 06.07.2013, 21:12
Multumesc, Ligia!
la 06.07.2013, 21:13
Motan
Sebi
la 06.07.2013, 21:15
Am corectat,ca am vazut ca am incurcat ''borcanele''...
la 06.07.2013, 21:28
bunnn
la 06.07.2013, 21:31
ce bunatati preparasi iar,Merisoaro!
la 06.07.2013, 21:39
cat de buna e mancarea ta Meri
la 06.07.2013, 21:46
place
la 06.07.2013, 22:07
Va multumesc!
Dia
Laurenta
Iri
Claudia
la 06.07.2013, 23:07
cum arata!!!
la 06.07.2013, 23:26
Arata betooon Merisorule drag!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking