Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana in Multicooking
7 Mai 2019 | 524 vizualizari

O reteta super buna pentru amatorii de mancare picanta si merge perfect cu niste nachos sau orez la aburi. Si se face suuuper repede la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Ingrediente

  • 800 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa mare rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras verde
  • 500 g rosii in bulion
  • 400 g fasole rosie la conserva
  • 1 lingurita pudra de chilli
  • 1 lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita chimion
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
  • cheddar ras si nachos pentru servit

Mod de preparare

Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start.

Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si soteaza-le putin.

Adauga apoi ardeiul gras tocat cubulete, dupa care pune carnea de vita.

Amesteca bine si lasa sa se soteze pana se termina programul setat.

Adauga condimentele, amesteca si inchide capacul.

Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.

Seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.

Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi, deschide capacul si adauga fasolea rosie din conserva, scursa bine.

Seteaza din nou programul Brown/Sote pentru 5 minute ca sa mai fiarba putin mancarea.

La final presara patrunjel verde si serveste chilli con carne cu branza cheddar rasa si nachos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Retete similare

Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de simona72

Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Carnea de peste se taie bucati si se trece prin masina de tocat carne sau printr-un robot de bucatarie. Peste pestele tocat adaugam cozile de ceapa tocate fin, patrunjelul tocat marunt, oul, sare...

Citeste continuarea

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Stufat de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mai intai se prepara marinada. Carnea se transeaza in portii mici, se asaza intr-un vas. Se presara ulei, sare, patrunjel tocat marunt si zeama de la o lamaie. Se amesteca sa se imbrace...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 07.05.2019, 14:09
la 07.05.2019, 15:27
la 07.05.2019, 15:46
la 07.05.2019, 16:54
Big like!
la 07.05.2019, 17:49

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking