Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta in Multicooking
8 Apr 2019 | 1230 vizualizari
Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

V-am mai spus cât de repede se poate găti la Crock Pot Multicooker Express cu gătire sub presiune. Si ce reţete variate putem pregăti ajutându-ne de toate setările de gătit ale aparatului. Mai multe informații despre acest aparat, precum şi despre oferta actuală, puteți să găsiți la acest link  Cum am găsit nişte gulioare proaspete, mi-a şi venit ideea să pregătesc nişte gulii umplute cu carne de porc. Puteţi folosi şi carne de pui, curcan sau viţel, sau puteţi să le umpleţi cu orez şi legume. Va trebui doar să setaţi timpul de gătire în funcţie de umplutura  folosită. Oricare varianta aţi alege-o, veţi avea la final un preparat delicios, fără a avea nevoie de foarte mult timp pentru prepararea acestuia.

Ingrediente

  • 3 -4 gulii
  • 200 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei iute
  • 50 g orez
  • Sare, piper, boia
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supa de legume sau apa
  • Marar si patrunjel verde
  • 1 lingura smântâna+1 lingura amidon

Mod de preparare

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii.

Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii.

Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt, morcovul îl razuim.

Pregatim  aparatul Crock Pot  Multicooker Express cu gătire sub presiune, setam programul  BROWN/SAUTE si timpul de gatire 5 minute.

Punem o lingura de ulei în vasul aparatului Crock Pot Multicooker Express, calim ceapa si  un morcov razuit, adaugam carnea tocata, ardei iute, sucul de rosii, sare, piper, boia si la final orezul spalat. Tocam si adaugam si verdeata.

La finalul timpului pentru sotat, apasam tasta START si scoatem compozitia din vas, apoi umplem cu ea guliile pregatite.

Tocam ceapa verde si miezul guliei, razuim morcovul ramas.

Punem iar o lingura de ulei în vasul aparatului, setam programul Brown/Saute, timpul 3 minute, adaugam ceapa, morcovul si gulia, sare, piper.

Apasam tasta STOP, adaugam 200 ml supa de legume sau apa, asezam guliile umplute în oala.

Inchidem capacul, rotindu-l în pozitia închis, închidem si supapa pentru aburi.

Setam programul MEAT/STEW, presiune Low si timpul de gatire 35 minute.

In timp ce aparatul se încalzeste, pe ecran apare HEAT, iar dupa semnalul sonor va aparea timpul setat pentru gatit.

La începutul programului, în timp ce se stabilizeaza presiunea, vor iesi câţiva aburi.

Dupa ce timpul de gatit a expirat, aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald KEEP WARM.

Apasam tasta STOP. Lasam câteva minute pentru ca presiunea sa se elibereze în mod natural, apoi cu ajutorul unei ustensile de bucatarie, deschidem cu grija supapa de aburi.

Se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie, deoarece aburii sunt fierbinti.

Se deschide si se ridica cu grija capacul.

Cu ajutorul unei palete, scoatem guliile din oala si le asezam într-un vas pe care îl acoperim.

Smântâna se amesteca cu amidonul si se pune peste sosul din oala.

Compozitia fiind fierbinte, sosul se va îngrosa în câteva minute.

Servim guliile umplute cu sos si ardei iute.

Poftă bună !!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Retete similare

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pipotele le spalati bine, le puneti intr-o sita si le lasati sa se scurga bine. Ceapa verde spalata, o taiati rondele. Ardeii kapia ii curatati de cotor, seminte si ii taiati cuburi. Usturoiul...

Citeste continuarea

Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune

Spalati carnea, o stergeti cu niste servetele si o taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o tocati marunt, morcovul decojit il taiati in doua pe lungime, apoi rondele. Ardeiul portocaliu si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 08.04.2019, 19:45
la 08.04.2019, 19:49
Ce bine arată!
la 08.04.2019, 19:51
bune bune
la 08.04.2019, 20:08
Inteligentiul asta scoate si GP-uri ?
la 08.04.2019, 20:29
Yummy!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking