Cina de duminica -costita de vitel

Postat de mihaelar63 in Vita
16 Oct 2016 | 3878 vizualizari
Cina de duminica -costita de vitel

 Avem carnita buna de vitel .  Sa punem atunci niste costita la cuptor Doar vorba aceia ,, Cine poate oase roade '' !!! Mancare simpla , savuroasa , si daca este duminica seara insotita de un pahar de vin rosu .

Ingrediente

  • 1 kg costita de vitel
  • sare
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1 lingurita pudra rozmarin
  • 1 lingurita fulgi usturoi
  • 1 lingura generoasa untura porc
  • 4 linguri pasta Kapia cu telina [ de casa ]http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-kapia-cu-telina-65780.html
  • coditele de ciuperci chamignon[ pe care le-am gatit la cuptor umplute ]

Piure de cartofi

  • 6 cartofi
  • sare
  • patrunjel verde

Salata de varza rosie

  • 1/2 varza rosie
  • sare
  • 1 lingura otet mere
  • 1 lingura pasta hrean razuit

Mod de preparare

  1. Costitele se spala si se portioneaza in bucati potrivite .
  2. Fierbeti costitele in apa cu sare 30 minute .
  3. Nu aruncati zeama , aceasta poate constitui  baza unei supe / ciorbe .
  4. Transferati carnea intr-un vas de yena si o condimentati cu un amestec din fulgi de chilli , fulgi de usturoi si pudra de rozmarin .
  5. Pe deasupra costitei condimentate distribuiti in pelicula fina untura de porc .
  6. Dati vasul la cuptor inca 30 minute .
  7. Intre timp puneti la fiert  in apa cu sare cartofi curatati si taiati cuburi.
  8. Preparati o salata de varza rosie cu ingredientele date .
  9. Din cand in cand in cand intoarceti costita sa nu se usuce prea tare .
  10. Ungeti costita cu pasta de aromata de Kapia cu telina.Adugati ciupercile si lasati inca 15 minute la gratinat .
  11. Finalizati piureul de cartofi . Zdrobiti cartofii si ii amestecati cu mult patrunjel verde .
  12. Serviti costita de vitel calda insotita de garnitura si salata preferata .
  13. Eu am poftit la  piureu cu mult patrunjel si salata de varza rosie .
  14.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cina de duminica -costita de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vită cu legume a la Robert

Postat de panacris

Vită cu legume a la Robert

Carnea de vită se taie fâșii subțiri. Se amestecă toate ingredientele pentru marinadă, apoi se masează energic carnea de vită și se lasă la rece cca. 20 minute. Legumele...

Citeste continuarea

Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia

Postat de merisor67

Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia

Mai intai pregatim marinata. Intr-un bol amestecam toate ingredientele, la rece, pana cand se topeste sarea. Filetam carnea in felii de grosimea degetului mare si le intepam din loc in loc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2016, 20:14
la 16.10.2016, 20:21
O, ce bine ai gatit-o! Arata grozav scumpo! Ingredientele alese...felicitari!
la 16.10.2016, 20:28
buna buna
la 16.10.2016, 20:29
Ce combinatie de culori
la 16.10.2016, 20:37
Ce bunatate vad aici,Mihaela!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking