Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor

Postat de rivka in Pui
17 Feb 2010 | 7508 vizualizari
Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 1 piept mare pui
  • 5 cartofi potriviti ca marime
  • 1 ou
  • condimente pt pui si pt cartofi prajiti sau alte condimente dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
  • pt garnitura
  • varza de brussel

Mod de preparare

Pieptul de pui se condimenteaza si se lasa acoperit la frigider jumatate de zi(pana seara cand se prepara).

Se taie felii in 4, se tavaleste prin faina alba, se da prin ou batut cu furculita, apoi prin pesmet.Bucatile de schntzel se aseaza in vasul ceramic pt cuptor una langa alta.Se stropesc cu ulei masline.

Cartofii se curata si se taie rondele nu prea subtiri.Se aseaza rondelele de cartofi peste schnitelele de pui se condimenteaza si se stropesc cu 2 lg ulei masline.

Vasul ceramic se acopera cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptorul incalzit (la foc mare) cca 1 ora.

Ultimele 10 minute se descopera vasul sa se rumeneasca cartofii.

Se serveste cald alaturi de varza de brussel pregatita la aburi sau fiarta 10 minute in apa cu sare si puree de mere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Postat de rocsi_1612

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Puiul:  Pieptul de pui, il spalam si il stergem cu un servetel. Il taiem bucati potrivite, nici prea groase, nici prea subtiri. Intr-un bol amestecam mustarul, sosul teriyaki, uleiul, sare,...

Citeste continuarea

Pui, cu legume la gratar

Postat de merisor67

Pui, cu legume la gratar

Din ulei si condimente facem o pasta cu care ungem puiul pe care il punem intr-un vas de yena cu capac si il dam la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Spalam bine cartofii si ii punem la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2010, 19:54
am avut un meniu aproximativ la fel hehe
la 17.02.2010, 20:06
Ce bun.
la 17.02.2010, 20:29
simplu , sanatos si gustos....
la 17.02.2010, 22:04
imi place k nu e nimic prajit...
la 17.02.2010, 23:23
si eu am avut asa ceva in seara asta (fara varzuca)

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking