Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

Postat de panacris in Pui
18 Apr 2016 | 4852 vizualizari
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;) 

Ingrediente

  • Ciocănele de pui 20 bucăți,
  • Sare de mare cu oregano,
  • cimbru,
  • rozmarin 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 linguri,
  • Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 -3 linguri,
  • Pungă pentru coacere 1 bucată.

Mod de preparare

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptroul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu. Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)

Postat de Ina75

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)

Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam. Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in...

Citeste continuarea

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Postat de simona72

Piept de pui in sos alb cu tarhon

Pieptul de pui se spala, se tamponeaza cu hartie de bucatarie, se taie cubulete si se marineaza in sare, piper si ulei de dovlec. Se amesteca ingredientele si se lasa 15 minute la marinat. Intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2016, 20:32
Marca Zmeilor...
la 18.04.2016, 20:35
Bune maxim!
la 18.04.2016, 20:37
Cleme
la 18.04.2016, 20:37
Ritaaa, daaaaaa
la 18.04.2016, 20:38

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking