Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

Postat de panacris in Pui
18 Apr 2016 | 4789 vizualizari
Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga

Simplu și la îndemână oricărui începător în ale bucătăreli;) 

Ingrediente

  • Ciocănele de pui 20 bucăți,
  • Sare de mare cu oregano,
  • cimbru,
  • rozmarin 2 linguri,
  • Boia de ardei dulce 2 linguri,
  • Amestec de piper alb, negru, roșu și coriandru 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 -3 linguri,
  • Pungă pentru coacere 1 bucată.

Mod de preparare

Ciocănele se pun în punga pentru coacere, se adaugă toate mirodeniile, inclusiv uleiul de măsline,  apoi se masează ușor pe din afara pungii , că să se înglobeze toate ingredientele ;) apoi se sigilează punga, se înțeapă din loc, în loc, se dă la gătit în cuptroul preîncins cca. 35 de  minute la 180 grade, adică foc mediu. Punga cu ciocănele se scoate  din cuptor, se desface cu atenție ca să nu vă ardeți cu aburul emanat ;), se savurează cu garnitura preferată și salată de sezon ;) Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui aromatizate si coapte in punga" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Postat de Valclaudia

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare. Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb,...

Citeste continuarea

Mancarica de pui sub capac de paine

Postat de Sim0naWorld

Mancarica de pui sub capac de paine

Intr-un vas de ceramica, in putin ulei am calit cateii de usturoi zdrobiti usor cu lama cutitului. Cand si-au lasat aroma, dar fara a se arde, i-am scos si am adaugat pulpele de pui spalate si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2016, 20:32
Marca Zmeilor...
la 18.04.2016, 20:35
Bune maxim!
la 18.04.2016, 20:37
Cleme
la 18.04.2016, 20:37
Ritaaa, daaaaaa
la 18.04.2016, 20:38

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking