Ciocanele de pui cu hrisca si legume

Postat de camelia75 in Pui
16 Iul 2013 | 4036 vizualizari

Hrisca este o planta ierboasa,gustoasa si aromata pe care o gasim in bucataria multor popoare.Semintele de hrisca pot fi consumate crude,fierte,prajite sau ca faina. Hrisca este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni cardio-vasculare,persoanelor cu diabet zaharat si fragilitate vasculara,combate hemoragiile si este de mare ajutor in dieta pentru slabit.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 16.07.2013, 15:50
delicioase
la 16.07.2013, 15:51
delicios!!!
la 16.07.2013, 15:51
Ce bine arata! Ce gust are hrisca, sau nu are?
la 16.07.2013, 16:04
Elena,eu as zice ca seamana la gust cu fasolea alba.
Bya,Papabun va multumesc!!!
la 16.07.2013, 16:05
Buna garnitura,dar mai buna carnita
la 16.07.2013, 16:06
bun bun
la 16.07.2013, 16:22
Moaaaaaaaaaama ce prezentare de milioane
la 16.07.2013, 16:23
Multumesc Camelia! Am vazut si eu in Carrefour, 6.5 lei o punguta de 200 g
la 16.07.2013, 17:45
la 16.07.2013, 17:45
la 16.07.2013, 18:50
cat de bine arata!!!!
la 16.07.2013, 18:53
ce bine arata
la 16.07.2013, 19:04
super arata
la 16.07.2013, 19:40
Arata tare apetisant...nu am mincat hrisca
la 16.07.2013, 20:56
Ce imi place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking