Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA

Postat de ela in Pui
24 Feb 2010 | 7107 vizualizari
Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA

un meniu indragostit

Ingrediente

  • 10-12ciocanele
  • cate o lingurita de boia dulce
  • coriandru
  • maghiran
  • ghimbir
  • busuioc
  • oregano
  • cimbru
  • putina sare
  • piper dupa gust
  • 1punga speciala pentru cuptor
  • 200gr orez pentru pilaf
  • 1ardei rosu
  • 1conserva ciuperci
  • 2morcovi mici
  • o ceapa mare
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2linguri bulion
  • masline

Mod de preparare

Se amesteca toate condimentele intr-un castronas.Se spala pulpele,se sterg si se pun in punga de plastic speciala termorezistenta.Se rastoarna condimentele in punga si se intoarce punga pe toate partile pentru a se prinde condimentele de carne.Se leaga punga si se gaureste cu o scobitoare in vreo sase locuri.Se pune punga intr-o .Otava si se da la cuptor 60-70minute,in functie de cum coace aragazul fiecareia.Intre timp se curata ceapa si se marunteste,ardeiul si morcovul la fel,ciupercile se taie si ele marunt si se pun toate intr-o tagaie wook cu putin ulei si apa.Se lasa la distuit 30minute apoi se adauga orezul,spalat in prealabil si tinut in apa lasand pe foc inca 15minute pana fierbe si orezul.Se pune intr-o tava in forma de inima o folie de prospetime si se rastoarna orezul.Se lasa sa se raceasca bine apoi se rastoarna pe o farfurie.Se orneaza cu masline.Pulpele bine rumenite se scot din cuptor,se deschide punga cu grija sa nu iasa brusc aerul fierbinte.Se aseaza pe farfurie langa inima de orez.Se seveste cu salata verde sau castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu orez si legume -INIMIOARA" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui umplut

Postat de katty

Pui umplut

Spalam puiul bine, apoi il tamponam bine cu un servet. Il presaram cu  sare, piper, rozmarin atat la exterior, cat si in interior, presaram putina boia la exterior  si il lasam la rece...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu piept de pui

Postat de Elena_Daria

Cartofi umpluti cu piept de pui

Curatam cartofii de coaja, ii taiem in doua daca sunt mari, iar daca sunt mici ii lasam asa...ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram sare si punem cate o lingura de ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2010, 23:34
ce s-a intamplat cu reteta mea de a disparut ?am salvat-o initial din greseala fara text si cand am scris si reteta ea nu mai apare nicaieri?OOOAAANNA...?
la 24.02.2010, 23:42
ce dragut... ai facut o inimioara din orez
la 24.02.2010, 23:43
mda,a aparut iar reteta mea,ca disparuse
la 25.02.2010, 01:32
la 25.02.2010, 01:38
Silvioara

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking