Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

Postat de Toamna07 in Pui
9 Iun 2012 | 6664 vizualizari
Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

Cateodata am impresia ca toate retetele incep cu un cliseu : cea mai buna, delicioasa...dar reteta asta trebuie sa o incercati pentru ca veti fi uimiti de gustul extraordinar pe care il da prosciutto carnii de pui .

Ingrediente

Ingrediente :

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare

Mod de preparare

Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert .
Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu . Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc . Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea.
Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. 

Serviti cu multa salata verde !
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

Postat de gabrielacuisine

Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci

Tocam ceapa marunt si dam morcovul pe razatoarea mica apoi le innabusim in ulei, picurand din cand in cand putina apa pana se inmoaie. Tocam mararul si il amestecam cu carnea,ciupercile, ceapa...

Citeste continuarea

Mancarica picanta cu ghebe si piept de pui

Postat de simona72

Mancarica picanta cu ghebe si piept de pui

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga usturoiul si carnea taiata bucati. Se calesc usor la foc iute, se adauga sucul de rosii si se lasa sa se patrunda carne usor. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2012, 12:36
bun bun
la 09.06.2012, 13:08
la 09.06.2012, 13:14
Delicios!
la 09.06.2012, 13:42
cat de tentant
la 09.06.2012, 14:21
Foarte bine arata!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking