Ciocanele de pui in foitaj

Postat de madi_marin in Pui
30 Mar 2010 | 8391 vizualizari
Ciocanele de pui in foitaj

Ingrediente

  • 6 ciocanele
  •  cam 1/2 foaie aluat foitat
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei

Mod de preparare

Ciocanelele se spala, se sterg, apoi se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se pun la prajit. Se intoc din cand in cand si se mai pune apa, pana sunt bine patrunse si rumene. Se dau la racit.

Aluatul foitat se lasa la temperatura camerei, apoi se taie jumatate din foaie, iar foaia se taie in fasii de grosimea degetului.

Se ia fiecare ciocanel gata prajit si se infasoara in aluat. Se pun la distanta unele de altele in tava tapetata cu hartie de copt si se tin la cuptor la foc mic si pe nivelul de sus cam 30 - 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in foitaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut

Postat de Constelatialeu

Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut

Am spalat pulpele, le-am am presarat sare, piper si boia dulce peste ele. Cartofii i-am curatat si taiat in bucati mari. Am asezat cartofii in oala de lut, am presarat sare, apoi am asezat...

Citeste continuarea

Pui fraged in sos picant de rosii si ardei copt

Postat de merisor67

Pui fraged in sos picant de rosii si ardei copt

Eu am folosit carne de la un pui de tara care a avut si suficienta grasime, astfel incat nu am mai adaugat ulei.  Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare si cateva foi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2010, 10:14
ce frumoase sunt, foarte buna ideea pt a impresiona musafirii
la 30.03.2010, 10:18
faine,bune
la 30.03.2010, 11:22
bravo! arata f bine!
la 30.03.2010, 11:53
arata grozav!
la 30.03.2010, 12:21
foarte frumoase! m-ai ademenit cu frumuseteaasta!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking