Ingrediente
- Ingrediente Piept de pui asiatic - Reteta gustoasa si aromata
- 650 gr piept de pui
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei gras rosu
- ulei de masline
- 7 lingurite sos thai
- 3 lingurite sos de soia negru
- un pic de pudra de chili sau sos chili
- sare dupa gust
Mod de preparare
Cum se prepara Piept de pui asiatic - Reteta gustoasa si aromata
Curatam si spalam legumele.
Ceapa o taiem rondele, ardeiul feliute, usturoiul felii iar morcovii fideluta.
Pieptul de pui il taiem bucatele.
Incingem o tigaie adanca/wok si punem putin ulei de masline in care prajim bucatile de piept de pui pe care le scoatem apoi intr-o farfurie.
In acelasi wok punem apoi pe rand morcovul, ceapa si ardeiul si le lasam la calit cateva minute amastecand din cand in cand.
Adaugam peste legume bucatile de pui, usturoiul, sarea si praful de chili si sosurile
amestecam si lasam aprox 10 minute pe foc sa se imbine aromele.
Fierbem separat orez cu bob lung in apa cu sare, il strecuram si il condimentam apoi il servim alaturi de puiul asiatic.
Incearca si reteta de Ramen, o supa asiatica foarte gustoasa sau Noodles cu pui.
Iti recomandam si reteta de Ciuperci in stil asiatic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui asiatic - Reteta gustoasa si aromata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|