Ciocanele de pui umplute

Postat de marinicayou10 in Pui
12 Feb 2012 | 7216 vizualizari
Ciocanele de pui umplute

La fel ca toti si eu sunt cam satula de acelasi simplu gust de pui...asa ca am zis sa incerc ceva mai diferit putin de simplul ciocanel de pui prajit sau copt Am vazut intr-o zi la 'Cireasa De Pe Tort' ,pulple de pui umplute dar erau diferite fata de ce am facut eu Au iesit foarte bune si sper sa incercati si voi :)

Ingrediente

  • 6 ciocanele
  • 2 cepe mici
  • jumatate de cutie ciuperci dar sunt mai bune cele proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • o lingura mare de smantana grasa

Mod de preparare

In primul rand luam un ciocanel si cu partea netaioasa a cutitului lovim tare osul de la capat ( vedeti in poza). Dupa ce s-a spart osul, ridicam pielea fara sa o rupem si taiem ciocanelul de la osul spart.(vedeti in poza). Dupa aceea dezosam ciocanelul. Procedam cu toate la fel. Dupa ce am terminat de dezosat toate cele 6 ciocanele, tocam carnea. O amestecam cu ceapa tocata marunt, usturoi, ciuperci tocate, sare, piper, oregano si smantana si amestecam bine. Luam pielea ciocanelului si o umplem la loc cu pasta de carne. Ungem o tava si asezam ciocanelele cu umplutura pe marginea tavii ca sa protejeze umplutura si sa nu iasa. Le ungem cu ulei, punem putina sare si piper si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos.

Sunt delicioase si merg cu piureu de cartofi, orez sau orice fel de salata. Incercati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancarica de masline cu pui si ciuperci -tajine bi zeitoun

Postat de hanna

Mancarica de masline cu pui si ciuperci -tajine bi zeitoun

Puneti uleiul cu ceapa si usturoiul, puiul si sarea, piperul si turmericul pe foc pana ceapa devine aurie. Adaugati apa atat cat sa acopere puiul si lasati la foc mic cam 20 minute. Pe urma,...

Citeste continuarea

Ciocanele umplute pe pat de dovlecel

Postat de reisnaor_2006

Ciocanele umplute pe pat de dovlecel

In tava cuptorului asezam feliutele de dovlecei pe care le saram si piperam,o felie de sunca,cate o bucata de pulpita crestata,sarata si piperata, pe care o impanam cu ciuperci,o felie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2012, 23:57
ce bune trebuie sa fie...
la 13.02.2012, 07:47
bune,buneee....
la 13.02.2012, 09:42
la 13.02.2012, 10:08
grozave sunt imi plac
la 13.02.2012, 10:19
bun bun

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking