Ingrediente
- 8 ciocanele de pui
- 150ml bulion
- 4 catei usturoi
- 3 linguri miere
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura sos de soia cu ciuperci
- 1 lingurita vegeta
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 1 lingurita rozmarin
- 3 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita piper
- 100g unt
Mod de preparare
Pulpitele se curata, se spala si se usuca.
In vasul slow cooker Crock-Pot punem uleiul si ciocanelele.
Se pun toate condimentele, afara de unt, si amestecam bine sa fie toate pulpitele unse bine.
Se pune deasupra si untul taiat cubulete.
Se pune capacul, se seteaza pe pozitia "high" si se lasa 5 ore.
Dupa trecerea timpului se scot si se pun intr-o tava unul langa altul.
Se ung cu sos din vas si se introduc in cuptor pe "gril" pentru 10 minute nu mai mult. (la mine s-a ars un pic sosul de deasupra)
Se mananca cu orice garnitura si muraturi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele dulci-picante la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|