Ingrediente
- Pentru marinada:
- antricot de miel – 1 kg
- menta proaspata – 8 frunze
- coriandru boabe – 1 lingura
- zeama de lamaie – 3-4 linguri
- piper alb – dupa gust•
- sare – dupa gust
- vin rosu demisec – 25 ml
- usturoi – 2 catei
- Pentru gatit:
- ceapa verde – 1 legatura
- usturoi verde – 1 legatura
- usturoi – 3 catei
- unt cu ierburi / unt normal – 50 g
- vin rosu demisec - 50 ml
- ulei de masline – 1 lingurita
- turmeric (curcuma) – 1 lingurita
- zeama de lamaie – 2 linguri
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii
• puneti toate bucatile intr-un castron incapator
• asezonati mielul cu sare si piper
• zdrobiti boabele de coriandru intr-un mojar
• tocati menta si usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele peste miel si amestecati bine
• puneti folie de plastic pe deasupra si lasati-l la marinat 48 de ore
• tocati ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul simplu
• scoateti mielul din frigider si adaugati-l in slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital
• peste acesta puneti ceapa verde, usturoiul verde si cel simplu, urmat de untul cu ierburi, turmeric, zeama de lamaie, putina sare si piper, ulei de masline si vin
• setati slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 3 ore
• asezonati cu sare si piper cu 15 minute inainte de a se termina programul de gatit.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|