Tocanita picanta de vitel la slow cooker Crock-Pot, cu cus-cus

Postat de mihaelar63 in Slow Cooker
19 Apr 2019 | 2765 vizualizari
Tocanita picanta de vitel la slow cooker Crock-Pot, cu cus-cus

 Bun acest slow cooker Crock -Pot. Faci o tocanita pe cinste in el cu aromele bine intrepatrunse si carnita frageda. Imi mai place de el ca se gateste sanatos in vasul ceramic.

Ingrediente

  • 1 kg carne vitel
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta rosii
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 1 foaie dafin verde
  • 1 tija telina apio
  • 1/4 lingurita boabe ienibahar pisate
  • 1/4 lingurita pudra chilli
  • 1/4lingurita piper brazilian
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 cana cus -cus
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Carnea de vitel se spala si se taie cuburi.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Maruntiti legumele. Nu este important ca sa taiati perfect la fierbere indelungata , ele se vor ,,topi"' si vor forma un sos gustos.
  4. Sotati carnea de vitel in ulei. Sarati.
  5. Se adauga legumele, foaia de dafin si pasta de rosii.
  6. Dupa ce se prajesc usor impreuna se adauga 1 cana cu apa.
  7. Transferati amestecul in vasul Crok-Potului. Adaugati condimentele .
  8. Lichidul in vas trebuie sa fie cam la nivelul carnii. Daca este nevoie mai puneti putina apa. Se pune capacul.
  9. Se seteaza aparatul slow cooker pe functia high si se lasa 4.5 ore.
  10. Spre sfarsitul acestui timp preparati cus-cusul. Acesta se prepara prin oparirea cus-cusului fin cu apa fierbinte sarata.
  11. Cus-cusul se asezoneaza cu mult patrunjel verde.
  12. La servire tocanita se decoreaza cu ardei iute pentru a se sublinia caracterul picant.
  13. Serviti tocanita picanta de vitel cu cus-cus si salata preferata. Noi am avut castraveti marinati.
  14. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta de vitel la slow cooker Crock-Pot, cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Dovlecei umpluti, pregatiti la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 L Digital

Postat de privatelaura

Dovlecei umpluti, pregatiti la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 L Digital

Carnea se toaca cu ajutorul unei masini de tocat. Eu va recomand, pe cat posibil, sa tocati acasa orice bucata de carne, sa evitati sa cumparati direct tocata din magazin. Morcovii si ceapa se...

Citeste continuarea

Ghebe la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Ghebe la slow cooker Crock-Pot

Iar treaba cea mai nasola si migaloasa am facut-o eu, ca pe cioroi il doare la basca, el sta in priza si cam atat.....Se curata de impuritati ghebele si se spala bine, cat timp le curatam bagam in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2019, 17:53
Faina tocana, dar prima data mi-au fugit ochii la castraveti! )
la 19.04.2019, 18:09
Ai umblat la cioroi ?
la 19.04.2019, 18:09
buna buna
la 19.04.2019, 18:28
Buna!
la 19.04.2019, 19:14
Picantă să fie, că așa îmi place și mie!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking