Ingrediente
- 800 g muschiulet de pui
- 200 g ciuperci conserva
- 400 g de mazare
- 200 ml de smantana
- 100 ml de supa de pui
- 2-3 lg de faina
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Muschiuletul de pui l-am cumparat taiat fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Separat am pus putin ulei intr-o tigaie si am rumenit muschiuletul de pui care in pralabil l-am sarat si piperat. Dupa ce s-a rumeni l-am scos pe o farfurie si in aceasi tigaie am calit ceapa si usturoiul.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l am pus ceapa si usturoiul calit, muschiuletul de pui, ciupercile, mazarea si supa de pui. Acoperim vasul cu capacul din dotare si am setat pe modul de gatire High pentru 3 ore. Dupa aproximativ 2 ore am adaugat smantana amestecata cu faina si am potrivit de sare si piper si am mai lasat aparatul pornit 10-15 minute ca sa se ingroase sosul si am amestecat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu mazare si muschiulet de pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|