Ciulama de ciuperci cu mazare si muschiulet de pui la slow cooker Crock-Pot

Postat de reisnaor_2006 in Slow Cooker
15 Ian 2016 | 3894 vizualizari
Ciulama de ciuperci cu mazare si muschiulet de pui la slow cooker Crock-Pot

Un ajutor de nadejde este aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5 l,o minune cu care prepari mancaruri delicioase pastandu-si proprietatile, atat legumele cat si carnea.  

Ingrediente

  • 800 g muschiulet de pui
  • 200 g ciuperci conserva
  • 400 g de mazare
  • 200 ml de smantana
  • 100 ml de supa de pui
  • 2-3 lg de faina
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiuletul de pui l-am cumparat taiat fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Separat am pus putin ulei intr-o tigaie si am rumenit muschiuletul de pui care in pralabil l-am sarat si piperat. Dupa ce s-a rumeni l-am scos pe o farfurie si in aceasi tigaie am calit ceapa si usturoiul.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l am pus ceapa si usturoiul calit, muschiuletul de pui, ciupercile, mazarea si supa de pui. Acoperim vasul cu capacul din dotare si am setat pe modul de gatire High pentru 3 ore. Dupa aproximativ 2 ore am adaugat smantana amestecata cu faina si am potrivit de sare si piper si am mai lasat aparatul pornit 10-15 minute ca sa se ingroase sosul si am amestecat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu mazare si muschiulet de pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Retete similare

Cotlet de porc cu legume la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Cotlet de porc cu legume la slow cooker Crock Pot

Se conecteaza aparatul slow cooker Crock-Pot la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore si 30 de minute. Se adauga in vasul aparatului untura, se asaza capacul si se lasa pana...

Citeste continuarea

Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612

Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Spalam dovleceii, indepartam capetele. Ii taiem in doua pe lungime, apoi ii feliem cat mai subtire. Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, rosiile decojite le facem cuburi. In vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2016, 13:59
la 15.01.2016, 14:08
Ce de bunătăți ai pus acolo!
la 15.01.2016, 14:12
bun
la 15.01.2016, 14:13
multumesc
la 15.01.2016, 14:50
buna buna

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking