Ingrediente
- 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat),
- 4 linguri zahar
- 2 linguri de unt gras sau margarina.
- 200 g nuca de cocos
- Glazura:
- 300 g ciocolata preferata
Mod de preparare
Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat), 4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina. Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul. Dam la o parte de pe foc si adaugam 200 g nuca de cocos. Amestecam energic si intindem compozitia intr-o forma de 20 cm tapetata cu hartie de copt.
Presam compozitia bine cu o lingura si dam la frigider pana a doua zi cand poate fi portionata .
Topim pe baie de aburi sau la microunde 300 g ciocolata preferata si trecem fiecare patratel prin ciocolata topita; le asezam pe un gratar sau pe hartie de copt. Dam ciocolata cu cocos la rece.
Sunt extraordinar de gustoase, nu voi mai cumpara niciodata !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata Bounty" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|