Ingrediente
- 250 ml de lapte
- 50 gr de ciocolata neagra 85%
- 80- 100 ml de smantana lichida
- 2 linguri de whisky
- 3 linguri indulcitor natural (sau zahar brun)
- cacao sau ciocolata rasa pentru decor
Mod de preparare
Bateti smantana lichida cu 1 lingura de indulcitor (sau zahar) pana obtineti o frisca care se tine bine.
Pastrati la rece.
Rupeti ciocolata bucatele si puneti-o intr-o oala cu laptele si cu 1 lingura de indulcitor sau zahar.
Amestecati pana cand ciocolata este bine dizolvata.
Adaugati in compozitia fierbinte 2 linguri de whisky si 1 lingura de indulcitor (sau zahar).
Opriti focul si amestecati.
Varsati ciocolata in 2 pahare.
Puneti frisca deasupra si decorati cu ciocolata rasa sau cu pudra de cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata calda cu whisky / Irish chocolate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|