Ingrediente
- 130 gr lapte praf Malita( desi folosesc de la Dr. Oetker cand am vrut sa cumpar,doar asa am gasit la gramaj mai mic)
- 100 ml lapte
- esenta rom dupa gust
- 2 linguri cacao
- 75 gr marga Rama cub
- 2 linguri stafide
- 2 linguri miez nuca
Mod de preparare
Laptele se pune pe foc cu margarina, se amesteca pana se topeste si se incorporeaza toata margarina in lapte. Se trage de pe foc,se pun in compozitie esenta rom dupa gust,stafidele si nuca.
Se strecoara laptele, iar stafidele deja inmuiate se pun impreuna cu nuca in laptele praf se amesteca, si putin cate putin se pune laptele peste laptele praf amestecand foarte bine.
Atentie, uneori nu este necesar tot lichidul, de aceea sa nu puneti tot la inceput, decat pe rand, trebuie sa obtineti o pasta foarte densa, nu moale sau lichida.Se incorporeaza ingredientele bine si se pune pe o folie aluminiu sau folie alimentara, se ruleaza si se da la rece pana se intareste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|