Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Postat de RODIMUR
Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte. Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...
Citeste continuareaEste prima data cand fac si nu imi vine sa cred ce bun a iesit.Nu arata apetisant,dar a iesit delicos.
Ingrediente
Mod de preparareCiolanul de porc l-am curatat si spalat.Separat am pregatit o pasta din usturoi pisat,mirodenii si ulei cu care am uns ciolanul pe care l-am crestat in mai multe locuri.Dupa ce l-am uns bine l-am imbracat intr-un strat subtire de unsoare si l-am pus intr-o tava in care am turnat sosul ramas. Cuptorul l-am incins la 220 de grade 20 de minute,dupa care l-am redus la 200 de grade pentru 1,5 ore.Pofta buna. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc neafumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|
Postat de RODIMUR
Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte. Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...
Citeste continuareaPostat de Pungasa_Rogue
Soriciul curatat de grasime si pastrama de porc afumata se taie in bucati mari si se clatesc cu apa. Se pun apoi intr-o cratita cu ulei si o lingurita de sare. Se pune cratita la foc, acoperind-o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|