Ciolan de porc neafumat la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Porc
11 Dec 2014 | 5612 vizualizari
Ciolan de porc neafumat la cuptor

Este prima data cand fac si nu imi vine sa cred ce bun a iesit.Nu arata apetisant,dar a iesit delicos.

Ingrediente

  • un ciolan de porc proaspat
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lg ulei
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
  • coriandru
  • 100 gr unsoare

Mod de preparare

Ciolanul de porc l-am curatat si spalat.Separat am pregatit o pasta din usturoi pisat,mirodenii si ulei cu care am uns ciolanul pe care l-am crestat in mai multe locuri.Dupa ce l-am uns bine l-am imbracat intr-un strat subtire de unsoare si l-am pus intr-o tava in care am turnat sosul ramas.

Cuptorul l-am incins la 220 de grade 20 de minute,dupa care l-am redus la 200 de grade pentru 1,5 ore.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc neafumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii

Postat de vio_dreams

Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii

Strivim usor piperul verde si il amestecam cu praful de usturoi si  sarea. Frecam bine cotletul cu acest amestec si il impachetam in folie de aluminiu.  Punem cotletul in tava si...

Citeste continuarea

Tocanita de porc cu ciuperci

Postat de eumimi

Tocanita de porc cu ciuperci

Punem ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile feliate la calit. Separat prajim carnea de porc, iar dupa ce s-a prajit, o adaugam peste ciuperci, adaugam si ardeiul taiat julien, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2014, 19:58
ce rumenior...
la 11.12.2014, 20:02
Ce apetisant!
la 11.12.2014, 20:06
la 11.12.2014, 20:08
la 11.12.2014, 20:09

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking