Ingrediente
- cca 750 g ciolan dezosat afumat
- 1 kg cartofi
- sare, piper, boia
- 2 catei de usturoi
- crengute de cimbru proaspat
- cateva rosii cherry
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- 200 ml apa
- o oala Crock Pot
Mod de preparare
Se spala ciolanul, se indeparteaza ata cu care a fost infasurat si se tamponeaza de surplusul de apa.
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie in 2 sau in 4, in functie de cat sunt de mari.
Se pune uleiul in vasul aparatului. Se adauga cartofii, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se amesteca cu o spatula de lemn. Se asaza in mijlocul acestora bucata de ciolan, se adauga usturoiul taiat, rosiile cherry, crengutele de cimbru, se mai presara deasupra condimente, se toarna apa, se pune capacul si se seteaza aparatul pe functia High pentru 4 ore.
Se serveste alaturi de muratura preferata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan dezosat la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|