Ciorba ardeleneasca cu prune uscate

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
15 Oct 2017 | 9293 vizualizari

 Aceasta ciorba o mancam la bunica. Prunele uscate se foloseau in ciorba, mai ales in anotimpul rece. Bineinteles, se poate si fara carnita, dar mereu cu smantana. Pe post de ingredient secret avem prunele . Surpriza a fost ca prunele audat o aroma placuta si acrisoara ciorbei si in plus au fost bine primite de meseni .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 16.10.2017, 07:43
Diana , daca se gaseau si seminte , era perfecta )
la 16.10.2017, 17:16
Adriana , in Ardeal se folosesc fructele atat uscate cat si proaspete in supe , sosuri , la fripturi . Influenta de pe la vecini
la 16.10.2017, 17:16
Buni , merita sa incerci
la 16.10.2017, 17:17
Leoaico , daca doresti , leservim sub forma de esenta la sticla
la 16.10.2017, 17:17
Mimi
la 16.10.2017, 17:17
Motane
la 16.10.2017, 17:18
Ancutsa , asa este
la 16.10.2017, 23:12
Cu prune uscate nu am mancat niciodata...ciorba ardeleneasca este preferata mea...asa ca voi gusta de la tine draga mea....te imbratisez cu drag regina ciorbelor! Arata perfect!
la 18.10.2017, 08:01
Interesant!
la 21.10.2017, 20:59
excelenta
la 07.11.2017, 00:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking