Ciorba ardeleneasca cu prune uscate

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
15 Oct 2017 | 9310 vizualizari

 Aceasta ciorba o mancam la bunica. Prunele uscate se foloseau in ciorba, mai ales in anotimpul rece. Bineinteles, se poate si fara carnita, dar mereu cu smantana. Pe post de ingredient secret avem prunele . Surpriza a fost ca prunele audat o aroma placuta si acrisoara ciorbei si in plus au fost bine primite de meseni .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 15.10.2017, 13:45
Uau, interesante prunele in ciorba!
la 15.10.2017, 13:49
Interesant
la 15.10.2017, 14:04
Ce combinatie interesanta!
la 15.10.2017, 14:19
Cred ca a iesit o bunatate!
la 15.10.2017, 14:50
Cred ca e foarte buna'
la 15.10.2017, 15:05
Interesanta, dar pot sa mananc prunele separat?
la 15.10.2017, 15:50
la 15.10.2017, 15:55
la 15.10.2017, 16:16
Interesantă combinația!
la 15.10.2017, 17:03
Ioi, ce bine sună!
la 15.10.2017, 18:58
N-am mâncat, dar îmi place mult mâncărica de prune uscate, pe care o făcea mămica în post. Așadar, cred că și ciorbița te este foarte bună!
la 16.10.2017, 07:40
Merisor , nume frumos
la 16.10.2017, 07:40
Oana , Bunica mea facea in anotimpul rece cu poame uscate
la 16.10.2017, 07:41
Rodica , poate ne prepari o mancarica de post sa vedem si noi cum este
la 16.10.2017, 07:42
Mirela ,prunele au dat un plus de gust aromat si acrisor

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking