Ingrediente
- o bucata pulpa de porc cu os
- 500 ml bors de putina
- 100 ml suc de rosii/bulion
- sare dupa gust
- verdeturi: patrunjel/leustean
- legume dupa preferinte: cartofi, ceapa, ardei gras rosu/verde/galben, morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel, dovlecel etc.
Mod de preparare
Se spala si se taie carnea in cuburi.
Se pune la fiert (cu tot cu os) si se curata apa de spuma.
Se toaca legumele si se adauga peste carne (cand aceasta din urma este bine fiarta).
Se fierb la foc potrivit pentru 20-30 de minute.
Se sareaza dupa gust si se adauga borsul si sucul de rosii.
Se lasa sa dea in clocot cateva minute, dupa care se opreste focul si se adauga verdeturile tocate marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|