la 05.01.2015, 16:14 Nu cred ca am mancat vreodata gulie!
la 05.01.2015, 16:18 Ai pus si tu un os mai mare sa am ce roade?
la 05.01.2015, 16:25 Intru la imagini sa vad este destul de mare osul ? Pfpui , ca e de porc . Ma intimida Dia . nu-i bai ca 3 zile pot edita
la 05.01.2015, 16:27 Dya sa incerci . Este foarte gustoasa gulia . Se poate prepara si u smantana . Poti folosi ierburi , cimbru , marar . Atat doar ca nu se ,, potriveste '' cu usturoiul
la 05.01.2015, 16:28 ador gulia, felicitari pentru reteta
la 05.01.2015, 16:29 buna buna
la 05.01.2015, 16:30 arata apetisant ! cu ardeiul iute, cred ca e o bunatate. Sa-i spunem Dyei ca gulia e un fel de cotor de varza, nu ?
la 05.01.2015, 16:31 ))))))))))))) mi s-a parut asa ca era gulie cu os Mie imi place mult gulia in mancare.Ba as manca niste gulii umplute
la 05.01.2015, 16:32 Vezi ca ma derutezi,ca osul de vita era mai mare decat ala de porc,dar acum ma multumesc si cu unul mai mic...
la 05.01.2015, 16:34 vin si eu la masa
la 05.01.2015, 16:35 Da Ela ,se aseamana .
la 05.01.2015, 16:36 Dia , sunt doua categorii de oameni care recunosc si care nu recunosc , neam . Sa admitem ca ai vazut tu cevacu coada ochiului :