Ingrediente
- o mana buna de pastai galbene
- 1 morcov
- 1 ceapa
- ½ de ardel verde
- 1 rosie
- 1 lingura pasta de rosii concentrata
- 1 legatura leustean(eu am avut uscat)
- 1 legatura patrunjel
- 2 linguri suc de lamaie
- 4 linguri ulei
- sare
Mod de preparare
Ceapa se caleste in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul ras prin razatoarea cu gauri mici si pasta de rosii si se mai caleste 2-3 minute. Adaugam apoi 2,5 litri de apa si pastaile taiate cubulete si se lasa la fiert pentru 20 de minute.
Curatam rosia de piele si seminte, o taiem marunt si o adaugam in supa. Dupa 5 minute punem si patrunjelul, leusteanul, sucul de lamaie si sare si mai lasam pe foc inca 5 minute dupa care este gata de servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|