Ingrediente
- 2 morcovi
- 2 tije telina apio
- 1 ceapa
- 1 radacina patrunjel
- 1 ardei rosu
- 3 linguri orez
- 3 linguri ulei
- 2 linguri leustean in otet
- sare
- piper
- patrunjel verde
- 1 cana smantana
Perisoare :700 carne tocata piept de cocos
- 3 linguri pasta ardei
- 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
- 2 linguri orez fiert
- 1 fir ceapa verde tocata marunt
- sare
- piper
Mod de preparare
- Amestecati toate ingredientele pentru perisoare si puneti vasul la rece in frigider .
- Legumele se spala si se toaca cubulete .
- Caliti /sotati usor legumele in ulei . Adugati 3 l apa . Sarati . Fierbeti la foc domol .
- Scoateti compozitia pentru perisoare de la rece si formati mici perisoare cu mainile unse cu putin ulei .
- puneti perisoarele la fiert avand grija ca zeama sa nu clocoteasca prea puternic .
- Daca zeama clocoteste prea puternic candse pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .
- Dupa 10-15 minute acriti ciorba dupa gust cu leustean in otet .Piparati.
- Gustati si sarati/acriti/ piparati daca mai este nevoie .
- Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda .
- Serviti ciorba cu patrunjel verde si ceapa , ardei iuta , ridichi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|