Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
30 Oct 2014 | 10806 vizualizari

Am avut pusa la congelat o punguta cu ciuperci salbatice tocate mai marunt. De la inceput cand le-am pus la pastrare destinatia lor era sortita pentru perisoare. Ciorba o prezint in una din farfuriile vechi traditionale ramasa mostenire de la bunica Irina din Salaj

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 30.10.2014, 11:18
Eu dupa o zi inca par normala
la 30.10.2014, 11:24
Buna ciorbica
la 30.10.2014, 20:15
Doar pari)
la 30.10.2014, 21:05
Buna ciorba!
la 30.10.2014, 21:20
Ce buna e!
la 24.11.2014, 21:42
la 16.12.2014, 23:05
Trebuie sa fac arata foarte bine mi s-a facut pofta
la 16.12.2014, 23:43
Multumsc dana . astept sa postezi preparatul tau
la 16.12.2017, 21:51
Foarte buna!
la 08.02.2023, 17:13
Foarte buna!
la 08.02.2023, 17:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking