Ciorba cu perisoare din carne si ciuperci salbatice

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
30 Oct 2014 | 10812 vizualizari

Am avut pusa la congelat o punguta cu ciuperci salbatice tocate mai marunt. De la inceput cand le-am pus la pastrare destinatia lor era sortita pentru perisoare. Ciorba o prezint in una din farfuriile vechi traditionale ramasa mostenire de la bunica Irina din Salaj

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 30.10.2014, 09:02
la 30.10.2014, 09:11
Foarte buna!
la 30.10.2014, 09:12
ce bun
la 30.10.2014, 09:14
Buna ciorbita!!
la 30.10.2014, 09:15
ce bunatate de ciorbica
la 30.10.2014, 09:16
Numai tu poti sa faci ciorbitele sa arata asa delicios
la 30.10.2014, 09:36
o ciorbita minunat de buna!
la 30.10.2014, 09:41
sa-mi pastrezi si mie o portie pentru pranz
la 30.10.2014, 09:44
Chiar si doua Ancuta , cu mare drag
la 30.10.2014, 09:45
Dia nu eu , farfuria este de vina . daca stau sa ma gandesc bunica mea facea niste supe senzationale . Imi amintesc de cea de visine cu smantana si afumatura , pentru ca era cea mai ciudata
la 30.10.2014, 10:01
Deja sunt flămând, serios. )
la 30.10.2014, 10:07
Padre , pofteste la o portie cat mai am
la 30.10.2014, 10:10
Mvaaaaaaaiiiiiiiiii, cat de fain arata!
la 30.10.2014, 10:17
buna buna
la 30.10.2014, 11:02
Sigur nu-s nebune ciumpercile alea?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking