Postat de Bunica in Ciorbe 16 Feb 2021 | 3569 vizualizari
M-am gandit sa fac o ciorba cu sir de porc si zeama de varza ,cat mai sunt temperaturile scazute;) Am gasit la carmangerie un sir cu ceva mai multa carnita si a fost exact ce voiam.
la 16.02.2021, 19:05 Foarte gustoasa din oasele astea.
la 16.02.2021, 19:06
la 16.02.2021, 19:10 Mai ai, ca sa stiu daca vin in vizita ?
la 16.02.2021, 19:15 Buuuuna!
la 16.02.2021, 19:28
la 16.02.2021, 19:41 O bunatate pentru zilele astea reci!
la 16.02.2021, 19:46 Delicioasă!
la 16.02.2021, 19:58 Buna!
la 16.02.2021, 21:18 Hmm, pentru novicele în bucătărie, trebuie să dai și explicația șir=coaste de porc ) Bunăciune!
la 16.02.2021, 21:36 O bunatate cu zeama de varza!
la 16.02.2021, 22:47
la 17.02.2021, 04:34 Cristina, pentru novicele din bucatarie sir=coloana vertebrala a porcului. Novicele daca merge la macelarie si cere sir de porc, stie macelarul ce sa-i dea