Ingrediente
- 1/2 de tava de spinari si spate de pui
- 1 ceapa alba
- 1 morcov
- 1 praz
- 1 buc pastarnac
- taietei
- 1 ou
- 1-2 linguri de bulion
- ulei de masline
- patrunjel proaspat
- vegeta/piper
Mod de preparare
Bucatiile de pui se clatesc si se pun in oala de ciorba la fiert.
Ceapa se toaca marunt, pastarnacul se taie buctai mici iar morcovul se da pe razatoarea mare si se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit.
Legumele calite se adauga in oala de ciorba.
Dupa ce bucatiile de pui si legumele sunt fierte se adauga prazul taiat rondele si taieteii fierti intr-o craticioara separat.
Oul se amesteca bine intr-un castron si se pune cu o furculita, sa se faca "franjuri".
Se pun condimentele intr-un castron, se amesteca cu bulionul si se subtiaza cu putina apa si se pune in ciorba.
Cand este gata se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu taitei si praz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (53)
|