Ciorbă de burtă

Postat de portiadelumina in Ciorbe
4 Feb 2013 | 5998 vizualizari

Ştiu că nu toată lumea mănâncă astfel de ciorbă. Mai ştiu că diferă reţetele şi că fiecare bucătărie îşi are secretele ei. Noi facem ciorba după gustul casei, chiar dacă uneori nu avem toate ingredientele (mă refer aici la un os ori rasol de viţel). Ca să fiu corect trebuie să spun că ciorba a fost făcută în duet, în familie. .D

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 04.02.2013, 16:44
excelenta si arata extrem de apetisant asa incat voi purcede si eu poate maine sa pregatesc aceasta minunata ciorba
la 04.02.2013, 16:54
MamaieElena Dacă n-ar dura atât, aş face zilnic, dar parcă prea mult durează până se face Mulţumesc
la 04.02.2013, 19:52
Ce bine de tine ca manci orice..Mie oamenii astai imi plac nu ca mine, aia nu, aia nu!
la 04.02.2013, 20:24
Ce să fac Rocsi, ăsta e defectul meu
la 04.02.2013, 20:38
Şi apoi Rocsi dacă unele lucruri nu-ţi fac bine, fireşte că trebuie să le ocoleşti. E spre păstrarea sănătăţii. Eu, dacă am stat în anii de şcoală prin cămine, am mâncat ce am avut, am căpătat imunitate
la 04.02.2013, 21:14
super bunatate, e o ciorbita de nota 10!place!
la 04.02.2013, 21:16
Mulţumesc frumos Zamfira Cum aş zice eu, aşa, ca de nebucătar
la 04.02.2013, 21:36
Parinte...accept toata oalano...acum e mai de bucatar?
la 04.02.2013, 21:37
Aproape aş zice aşa, ca de ucenic
la 04.02.2013, 21:42
la 05.02.2013, 08:29
Eu am început să mănânc ciorbă de burtă numai după ce m-am măritat În copilăria mamei mele, burta de vită, o mâncau doar, nevoiașii de la marginea satului elegant spus, direct spus, țiganii Și astfel a rămas cu un handicap, care mi l-a tranmis și mie. Acum cand vine în vizită la mine, mereu îi fac ciorbă de burtă și o mănâncă cu plăcere. Asta a fost o plidă ptr Rocsi
la 07.02.2013, 08:27
Cristina, mai ştiu eu pe cineva care până la măritiş nu a mâncat ciorbă de burtă Acum facem deseori în casă. Mulţumesc frumos
la 06.03.2013, 01:39
Si ptr mine e la fel! Cea mai buna ciorba! Imi aduc aminte cand eram copil, mancam doar zeama cu mult otet si smantana, carnea o lasam deoparte! Apoi, crescand am inceput sa mananc si carnea, si acum, de cate ori vin in romania, nu exista sa nu mananc(la altii ca eu nu stiu sa gatesc, si chiar cu reteta ta postata padre, nu am de unde sa gasesc eu burta de vita aici!!!, dar voi trece reteta la favorite, ptr felul ei dar si ptr prezentare, poza...)
la 05.11.2013, 09:01
imi place ciorba de burta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking