Ciorbă de burtă

Postat de portiadelumina in Ciorbe
4 Feb 2013 | 6031 vizualizari

Ştiu că nu toată lumea mănâncă astfel de ciorbă. Mai ştiu că diferă reţetele şi că fiecare bucătărie îşi are secretele ei. Noi facem ciorba după gustul casei, chiar dacă uneori nu avem toate ingredientele (mă refer aici la un os ori rasol de viţel). Ca să fiu corect trebuie să spun că ciorba a fost făcută în duet, în familie. .D

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 04.02.2013, 13:32
Cea mai buna ciorba!
la 04.02.2013, 13:47
Mulţumesc Vladimir
la 04.02.2013, 13:48
Cu placere, padre
la 04.02.2013, 13:48
Mulţumesc Alba Am scăpat ieftin, ca timp zic, că dacă aveam burtă de vită pe care trebuia să o iau de la zero, de la curăţat, era mult mai mult timp.
la 04.02.2013, 13:49
Meri, n-o ratez pe oriunde merg. Numai post să nu fie. Mulţumesc frumos
la 04.02.2013, 13:49
portiadelumina
04.02.2013, 13:48

Mulţumesc Alba Am scăpat ieftin, ca timp zic, că dacă aveam burtă de vită pe care trebuia să o iau de la zero, de la curăţat, era mult mai mult timp.

saracu de tine, iti reduceai din timpul de tastat la pc
))
la 04.02.2013, 13:51
Mulţumesc Gaby Acum pot să ies la pensie, că de gătăt ştiu şi de scis taman am învăţat Trebuie să fac reţete cu timp scurt de lucru, să am mai mult timp de scris
la 04.02.2013, 14:03
Asa inveti sa gatesti..........in duet Daca as putea sa mananc dimineata,pranz,seara nu as zice nuBuna rau!
la 04.02.2013, 14:09
gustoasa
la 04.02.2013, 14:11
Buni, noi aşa lucrăm. E adevărat, eu tot ca aici, mai mult cu vorba.D dar şi când fac, fac. Mulţumesc frumos
la 04.02.2013, 14:12
Mulţumesc frumos Lau
la 04.02.2013, 14:17
adica...ati facut si pentru bucatarasi?
la 04.02.2013, 14:37
Miha iniţial aşa am gândit. Apoi am probat de câteva ori, câteva castroane şi Dar data viitoare negreşit
la 04.02.2013, 15:10
Nu am mancat niciodata pentru ca la mine daca ciorba nu are bors nu pap, insa arata bine cea pregatita de tine
la 04.02.2013, 15:20
Mulţumesc frumos Rocsi Eu mănânc ciorbă de burtă de când mă ştiu. Desigur, ador şi borşurile şi nu dau la o parte nici ciorbele acrite cu zeamă de varză, lămâie, oţet ori zarzăre verzi. Cu aceeaşi plăcere mănânc şi supele dulci. Adică ce să spun, îmi plac toate Şi zic, merită să încerci şi ciorba de burtă, merită.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking