Ciorba de caprioara cu spanac

Postat de katty in Ciorbe
31 Ian 2021 | 1344 vizualizari
Ciorba de caprioara cu spanac

O ciorbita usoara, cu spanac proaspat, dreasa cu smantana

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara cu os
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 300 gr spanac proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 lingura orez
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr smantana
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. Punem carnea la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea se inmoaie. Scoatem carnea intr-o farfurie si scrgem zeama printr-o sita. Tocam morcovul curatat si spalat in cubulete. Ceapa o tocam fin. In uleiul incins punem morcovul, adaugam putina sare, apoi ceapa. Amestecam ocazional pana legumele se inmoaie si stingem cu zeama in care a fiert carnea. Cand a inceput sa clocoteasca adaugam orezul spalat si scurs. Lasam sa fiarba 15 minute. Intre timp scoatem carnea de pe oase. Punem carnea inapoi in oala peste legume. Spalam spanacul bine si il taiem fasii. Daca este nevoie completam vasul cu apa sau zeama de carne daca a mai ramas.Adaugam spanacul, sare si piper dupa gust. Fierbem 2-3 minute, in functie de cat de fraged este spanacul. Intr-un castron batem smantana cu cele 2 galbenusuri. Turnam 2-3 polonice de zerama fierbinte peste ele amestecand continuu. Turnam  smantana cu ouale peste intreaga ciorba. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caprioara cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de loboda rosie - Reteta video

Postat de Bucataras

Ciorba de loboda rosie - Reteta video

Toaca marunt morcovii, pastarnacul si telina, iar ceapa verde rondele. Pune uleiul la incins intr-o oala, apoi adauga legumele si lasa-le sa se inmoaie bine. Adauga 2 litri de apa...

Citeste continuarea

Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

Postat de gurita_ta2005

Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

Ardeiul gras se taie cuburi,mocovul se da pe razatoarea mare,iar ceapa se toaca marunt,se pun la calit in ulei de masline,dupa care se pun la fiert in oala de ciorba. Se prepara perisoarele cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2021, 18:56
la 31.01.2021, 19:04
minunata
la 31.01.2021, 19:31
Interesanta!
la 31.01.2021, 22:19
la 01.02.2021, 09:41

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking