Ingrediente
- 5 cartofi albi
- 2 cepe rosii
- 2 linguri amestec de morcov,pastarnac si ardei
- 150 g costita afumata
- 30 ml ulei
- 2 l si 1/2 l apa
- 1 ou
- marar
Mod de preparare
Mai intai ne pregatim ingredientele, curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, ceapa o curatam, o spalam si o taiem marunt. Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam amestecul de legume si ceapa taiata marunt si le calim cca 10 min, apoi adaugam costita taiata bucatele si mai calim cca 10 min, apoi adaugam cartofii taiati cubulete si apa, lasam sa fiarba pana ce cartofii sunt patrunsi, daca scade apa pe parcurs mai adaugam. Nu am adaugat sare deoarece amestecul de legume are suficienta sare si nu mai este nevoie sa adaugam. Cand sunt fierti cartofii, stingem focul. Intr-un castron batem oul bine, adaugam marar si cu polonicul turnam din zeama si batem bine, apoi tot amestecul il turnam in oala cu ciorba. Sa aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|