Ciorba de cartofi, cu carnati afumati si tarhon

Postat de RODIMUR in Ciorbe
2 Mai 2020 | 4826 vizualizari

Am aflat această rețetă absolut întâmplător, de la o emisiune televizată și m-am hotărât să o fac, din motive de diversitate. Am înțeles că este o rețetă ardelenească destul de frecventă în bucătăriile din acea zonă. Singura problemă a fost tarhonul, pe care l-am folosit în forma uscată, pentru că la noi nu se prea folosește/găsește în formă proaspătă. Ciorba a ieșit foarte gustoasă, dar eu tot nu știu ce gust are tarhonul proaspăt... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 06.05.2020, 23:04
Confirm . Este grozav de buna
Eu deja , am tarhon mare in gradina . Pacat ca nu pt sa-ti ofer
Daca reusesti sa gasesti proaspat sa-l pui in otet , simplu . Se amplifica aroma si ai tot anul de folosit !
la 06.05.2020, 23:18
Mihaela, chiar sunt curioasă în privința tarhonului și voi ține cont de sfatul tău, în caz că voi găsi... Mulțumesc frumos!
la 08.05.2020, 10:51
Buna!
la 08.05.2020, 11:46
Mulțumesc, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking