Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Postat de medioto59 in Ciorbe
2 Mar 2014 | 6681 vizualizari
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza

Ingrediente

  • tacamurile de la un cocos
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1/4 telina
  • 1 dovlecel
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 litru zeama de varza
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
  • 2 role taitei cuiburi Baneasa
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea. Adaugam si un strop de sare. Lasam sa dea in cateva clocote apoi schimbam apa. Spumam din cand in cand si lasam la fiert adaugand un strop de sare.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul si telina taiate cubulete. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam si celelalte legume (ceapa taiata marunt, ardeiul gras taiat cubulete/eu am avut congelat si dovlecelul taiat si el cubulete). Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza. Potrivim de sare (atentie marita la sare, zeama de varza este sarata) si piper. Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam taiteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.

Asezonam cu leustean si pentru ca nu am avut leustean verde atunci am folosit uscat combinat cu patrunjel verde.

Se serveste calda, alaturi de un ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Postat de privatelaura

Reteta de ciorba de perisoare cu smantana

Iata cum se prepara Reteta de ciorba de perisoare cu smantana. Mai intai, am tocat pieptul de pasare (al meu a fost mare, aproximativ 800 gr). Carnea tocata am condimentat-o cu sare, am...

Citeste continuarea

Ciorba din oase de porc cu spanac

Postat de cristinutanicolita

Ciorba din oase de porc cu spanac

Oasele de porc se spala si se pun la fiert. Se indeparteaza spuma formata si se lasa sa fiarba la foc mic. Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie,morcovul se da pe razatoare (sau se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2014, 20:18
O bunatate!
la 02.03.2014, 20:21
Si buna si arata tare bine!
la 02.03.2014, 20:22
ce bunatate!
la 02.03.2014, 20:22
Oropsiti mai sunt cocosii astia...
la 02.03.2014, 20:26
cu zeama de varza imi place grozav

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking