Ingrediente
- 1 buc conopida
- 1 kg oase de porc
- 2 buc morcovi
- 1/2 buc gulie
- 1/2 buc telina
- sare
- 1 bucata ceapa
- 1 fir de ceapa verde
- 1 legatura de marar verde
- 1 buc oua
- faina cat cuprinde
Mod de preparare
Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara supa obtinuta si se lasa sa se raceasca oasele. Asa reci, se desface carnea de pe oase si se pune intr-un castron.
Conopida se desface buchetele, apoi se pune in apa rece. Legumele se taie cubulete in oala, apoi se pune peste ele supa rezultata de pe oasele ce au fiert. Se adauga si conopida desfacuta in buchetele si se fierbe pana ce toate sunt fierte. Se asezoneaza cu sare si alte condimente dupa gust.
Se adauga si carnea desfacuta de pe oase.
Dintr-un ou si faina se fac apoi galustele care se rup cu lingura in supa si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.
La final mararul tocat se adauga in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|