Ciorba de conopida cu galuste de faina

Postat de trifadalia in Supe
23 Oct 2018 | 3169 vizualizari
Ciorba de conopida cu galuste de faina

Ingrediente

  • 1 buc conopida
  • 1 kg oase de porc
  • 2 buc morcovi
  • 1/2 buc gulie
  • 1/2 buc telina
  • sare
  • 1 bucata ceapa
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 buc oua
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara supa obtinuta si se lasa sa se raceasca oasele. Asa reci, se desface carnea de pe oase si se pune intr-un castron.

Conopida se desface buchetele, apoi se pune in apa rece. Legumele se taie cubulete in oala, apoi se pune peste ele supa rezultata de pe oasele ce au fiert. Se adauga si conopida desfacuta in buchetele si se fierbe pana ce toate sunt fierte. Se asezoneaza cu sare si alte condimente dupa gust.

Se adauga si carnea desfacuta de pe oase.

Dintr-un ou si faina se fac apoi galustele care se rup cu lingura in supa si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

La final mararul tocat se adauga in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa crema de dovleac placintar

Postat de Anett

Supa crema de dovleac placintar

In primul rand curatam cartofile, ceapa si dovleacul si le taiem in cubulete mici. Intr-o oala incingem ulei adaugam fasiile de slanina si ceapa, prajim pentru cateva minute, apoi le scoatem...

Citeste continuarea

Supa cremoasa de rosii

Postat de Constelatialeu

Supa cremoasa  de rosii

Pentru inceput curatam pulpa de pui ,o punem sa fierba cu 2 lingurite de legume dehzidratate,sa avem cca 1/2 l supa.Rosiile le punem in apa clocotita ,ca sa putem sa le decojim.Ceapa o curatam si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 25.10.2018, 14:15
O ciorbiță foarte gustoasă, mai ales cu găluștele...!
la 25.10.2018, 14:34
la 25.10.2018, 14:59
Pe placul meu
O singura obiectie am . Eu mananc singura toate galustele
la 25.10.2018, 15:01
la 25.10.2018, 15:33
mihaelar63 si noua ne plac galustele sincera sa fiu. Fata mea pe alea le culege primele si dupa mananca zeama care este. Deci bataie pe galuste.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking