Ingrediente
- 300g fasole;
- un morcov;
- o ceapa;
- 4 linguri ulei;
- o lingurita de baza pentru mancare;
- 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
- cimbru;
- maghiran;
- oregano;
- busuioc;
- piper si sare, dupa gust.
Mod de preparare
Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se mai lasa putin la foc, dupa care se ia si se acopera cu un capac. Se lasa sa se umfle.
Apoi, fasolea se clateste cu apa rece si se pune din nou la fiert cu ceapa si morcovul, care au fost curatate si spalate, si uleiul. Mai tarziu se adauga o lingurita de baza pentru mancare. Cand este aproape gata, se pun rosiile, mirodeniile, iar la final se potriveste de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|