Ingrediente
- Ingrediente pentru Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui
- Carne de pui (cateva bucati)
- fasole verde (aprox 300 gr)
- 2 cartofi
- dovlecel (jumate)
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- varza
- ardei gras
- 3 rosii zemoase
- 1 cescuta de bulion
- sare, piper, patrunjel verde
- otet dupa gust
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui
Bucatile de carne (eu am folosit piept, coaste si gat ) se spala si se pun in oala la fiert. Deoarece eu am avut carne de cocos de casa, am fiert carnea in oala cu presiune (cucta) cca 25 minute in apa cu sare.
Intre timp pregatim legumele: le curatam si le taiem cubulete sau dupa plac.
Le adaugam in oala pe rand, prima data fasolea rupta in bucati, varza ,ceapa, ardeiul si morcovii. Dupa 15 minute punem si rosiile, apoi la urma dovlecelul cu cartoful. Lasam sa fie toate bine fierte, gustam de sare, piper si la final punem bulionul si, cand e totul fiert, adaugam si patrunjel proaspat tocat. Daca aveti leustean, e foarte bun, dar eu nu am avut.
Vezi si reteta de Ciorba de pui a la grec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|