Ciorba de fasole boabe cu carnat afumat de casa

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
24 Iul 2021 | 2060 vizualizari
Ciorba de fasole boabe cu carnat afumat de casa

 Parca ciorbita de fasole nu mergea chiar goala. Asa ca am cules cateva bucatele de carnat afumat de casa, ramase ratacite in congelator si le-am pus sa dea gust ciorbei.

Ingrediente

  • 500 gr fasole alaba boabe
  • 300 gr carnat afumat de casa
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe verzi
  • 2 tije de telina
  • 1 ardei rosu
  • 15 rosii cherry marunte
  • 2 fire leustean verde
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita
  • 1 lingurita pasta ardei iuti macinati
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Fasolea alba se spala si se pune la infoiat in multa apa calduta timp de cateva ore .
  2. Daca este nevoie si tot lichidul a fost absorbit, se completeaza cu apa[ tot calduta ] 
  3. Apa calduta va grabi procesul de hidratare a boabelor de fasole .
  4. Fasolea se pune la fiert in apa cu sare  si foaia de dafin .
  5. Eu am folosit oala de fiert sub presiune  pentru a grabi procesul de fierbere .
  6. Intr-o o ora fasolea mea a fost foarte bine fiarta .
  7. Carnatii se decongeleaza la temperatura camerei si se oparesc 5 minute in apa clocotita .
  8. Intre timp se marunteste ceapa tijele de telina  si leustean .
  9. Acestea se soteaza timp de 5 minute la foc mic .
  10. Adugati pasta de ardei , boiaua si rosioarele taiate jumatati .
  11. Se mai soteaza putin si se toarna deasupra fasolea cu tot cu zeama .
  12. Puneti carnatii in ciorba si se mai lasa la fiert domol 10 minute .
  13. La sfarsit se gusta de sare si se drege gustul daca mai este nevoie .
  14. La servire se adauga codite de ceapa verde si patrunjel verde tocat , pentru prospetime .
  15. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu carnat afumat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Postat de panacris

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Căpșunile se curăță, apoi se pun într-un vas se adaugă zahărul și vinul și se pun la fiert, la foc mic până ce se topește zahărul și obține un fel de compot. Apoi se...

Citeste continuarea

Supa crema de galbiori cu branzeturi

Postat de simona72

Supa crema de galbiori cu branzeturi

De preferat, sa avem o supa/stok de pui sau de legume gata facuta. De obicei, eu o fac in momentul in care fac supa. Strecor supa de pui printr-o sita deasa. In supa clara de pui, adaug galbiorii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2021, 19:36
la 24.07.2021, 20:13
Buna!
la 24.07.2021, 22:03
la 25.07.2021, 05:52
la 25.07.2021, 09:06
Buna!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking