Ciorba de fasole boabe cu carne de porc

Postat de cris2711 in Ciorbe
3 Aug 2013 | 23345 vizualizari
Ciorba de fasole boabe  cu carne de porc

o ciorbitza delicioasa:)

Ingrediente

  • 400 gr. carne de porc
  • oase de porc
  • 400 gr.fasole boabe
  • 3 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 4 rosii proaspete
  • pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei 100 ml
  • foaie de dafin

Mod de preparare

  •  Fasolea se pune in apa rece de pe o zi pe alta.
  •  A doua zi se fierbe,se schimba apa de trei ori,de fiecare data dupa ce a dat in fiert.Se strecoara.
  •  Radacinoasele se spala bine si se taie dupa dorinta.
  •  Se curata ceapa,se spala,se taie marunt.
  •  Apoi se curata rosiile,se taie felii.
  •  Patrunjelul si leusteanul se spala si taie marunt.
  •  Pasta de tomate se dilueaza in putina apa,circa 50 de ml.
  •  Intr-o oala de 5 l,se caleste ceapa in ulei 100 ml, se caleste carnea, carnea si oasele se fierb in 2 l de apa.Se spumeaza.
  •  Apoi se adauga radacinoasele , fasolea fiarta,sarea si piperul.
  •  Si se mai adauga inca  1,5 l apa.
  •  Se lasa sa fiarba,apoi se adauga cartofii , ardeiul gras si dafinul.
  •  Se adauga si pasta de tomate si rosiile.
  •  Se lasa 2 ore sa fiarba.
  •  Se scoate frunza de dafin.
  •  Inainte de servire se adauga si patrunjelul taiat marunt.
  •  Se serveste fierbinte.
  •  Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Retete similare

Ciorba taraneasca de porc II

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de porc II

Am pus la fiert boabele de fasole in apa sarata impreuna cu frunze de telina. Cand fasolea a fost aproape fiarta am adugat si mazarea verde. Curatati  legumele si le spalati....

Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de Julie

Ciorba de fasole

Se pune fasolea in multa apa sa se umfle si sa se inmoaie. Se pun la fiert fasolea si cateva boabe de piper, in apa rece. Se lasa sa fiarba o ora si se schimba apa . Se adauga acum ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2013, 20:00
clar ca e delicioasa
la 03.08.2013, 20:00
ce bunatate
la 03.08.2013, 20:01
Timea cand imi este dor de casa ,gatesc romaneste
Guritza Bya
la 03.08.2013, 20:05
Foarte buna!
la 03.08.2013, 20:05
Vezi tu Cris, iar ar fi buni ardeii mei acolo, nu? Super!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking