Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine

Postat de Sylvia in Ciorbe
3 Feb 2010 | 13294 vizualizari

De multa vreme ma tot gandesc sa fac reteta asta si am amanat mereu, fac foarte rar ciorba de fasole boabe cu ciolan dar acum dupa aceasta experienta sigur voi repeta mai des reteta. Am vazut mai multe variante de ciorba de fasole in paine dar mi-a ramas in minte una postata de Oana aici , cu painea facuta intr-o forma speciala, coapta pe un vas ca sa avem o “farfurie” de paine cu grosimea de 2-3 cm. Oana iti multumesc si pe acesata cale de idee si reteta, a iesit ceva deosebit si nu e foarte complicat de realizat.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 03.02.2010, 19:37
Primaaaa!
la 03.02.2010, 19:45
Hahaha atunci primesti portia cea mai mare la schimb cu ceva bunatati de la tine
la 03.02.2010, 19:49
si eu tot primaaaaa.....
la 03.02.2010, 19:55
Da de unde stiai tu ca-s asa de buna si o sa-ti cedez locul?
la 03.02.2010, 20:00
Ati ajus la timp orium ca este inca destula, dar imi dati la schimb desert si alte bunatati de la voi
la 03.02.2010, 21:07
vrau si eu o portie!
la 03.02.2010, 22:15
la prima vedere ,am crezut ca ,ciorba e in strachina!
la 03.02.2010, 23:05
imi place ideea dar inca nu o pun in practica nu am masina de facut painedar imi ieu eu curand...arata asa bine incat la fel ca si Teo am crezut ca e castron de lut
la 04.02.2010, 00:14
Asa ceva am incercat doar la un restaurant in Cluj. Acum m-ai convins sa incerc si acasa. Arata grozav de bine si gustul trebuie sa fie pe masura. Multumim de reteta si tine-o tot asa.
la 04.02.2010, 00:25
Mai Sylvia, tie ti-e dor de Romania
la 04.02.2010, 10:06
AdinaClara si Teo am si castronele de lut, strachini din acelea cumparate din Romania, sunt super de efect la ciorbele romanesti si mari
la 04.02.2010, 10:08
Gabriel pe la poze cu restaurante am tot vazut si eu, abia astept sa mananc o portie si la Cluj
la 04.02.2010, 10:08
Bitza pentru tine ultima portie ca am stat pe ea pana am terminat-o
la 04.02.2010, 10:09
Brandusa ai dreptate ca mi-e dor de mancarurile romanesti mi-am facut si covrigi acasa pun azi reteta ca aici au toate bunatatile dar lipsesc covrigii
la 04.02.2010, 10:23
arata supeeeeeeeeeeeeeeeer!
nu inteleg...prima data papi ciorba si apoi painea? nu se topeste sa-ti curga totul pe masa?

covrigi de aia pe ata cu susan si mac de referi sylvia? am undeva reteta trebuie sa o caut mai demult i-am facut si eu o data...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking